top of page

Az ASPEN HOME KFT üdvözli Önt!

Őseink sok száz évvel ezelőtt a fa alapanyag elsődlegessége és elérhetősége miatt építettek rönk-, és gerendaházakat.

 

Mai rohanó világunkban sokan a természethez való közelség miatt szimpatizálnak a látványban is gyönyörű rönkházak, gerendaházak világával. Egy rönkház velünk együtt él, lélegzik, mozog, és egyben körülvesz minket a fa és ezáltal a természet összes pozitív tulajdonságával.

Cégünk kanadai partnerének segítségével ezt a több száz éves hagyományt, valamint a természet közelségét hozza el az Ön számára modern formában és kiváló minőségben. Házaink kanadai vörös cédrus fából készülnek, ami a földön létező legkiválóbb alapanyag házaink építéséhez.

Kanadában, Brit Columbia tartományban 3 telephelyen közel 50 éve készülnek rönkházaink, fáradtságos kézi megmunkálással. Hozzáértő szakértelemmel történik a téli vágású fák kiválogatása, megmunkálása, faragása. Rönksoronként nagy gonddal felépítve készül el a ház a leendő tulajdonos elvárásának, kívánságainak megfelelően. 

Az Aspen Home Kft. alapítójának célkitűzése, hogy a természetes életteret elhozza a leendő tulajdonosok számára, akiknek a házai évtizedes hagyományok szerint, a modern világnak megfelelően készülnek el, 100%-ig személyre szabottan.

MOTTÓNK: ÉLJ TERMÉSZETESEN!

bottom of page